Vásárolt már valaki a www.gruppi.hu (gruppiac) weboldalról? Az oldal lényege, hogy 2 napig "óriási" akciók vannak termékekre, s ez alatt a 2 nap alatt tudod akciós áron megvásárolni. Mennyire megbízhatóak és milyen minőségű termékeket forgalmaznak?
Háát, még nem hallottam az oldalról, így megnéztem, de amit ma ott találtam ajánlatokat azok nevetségesek.
Egy noname szerszámgépkészlet ugyanezen az áron beszerezhető más webshopokban is. Illetve egy hasonló edénykészlet ugyanúgy 12.000-ért beszerezhető más webshopokból...
arukereso.hu, argep.hu, olcsobbat. hu csak körül kell nézni
Azaz, azért mert oda van írva, hogy 50.000-be került az nem a valóság. Azt ők valószínűleg 5-7 ezerért hozathatják Kínából.
Elmondom szerintem mit csinál ez az oldal.
1. Először is nézz körül mondjuk az alibaba.com-on milyen árak vannak arrafelé...
2. egyez meg a Kínai beszállítóval.
3. Hirdesd meg a terméket, 2 nap alatt ugye befut az összes megrendelés. pl.: ma az edénykészlet már 60 db-nál tart...
4. rendeld meg a Kínai partnertől (általában 20-50-100db-os minimális rendelések vannak)
5. kb 2-3 hét alatt ideér kínából és postázhatod is...
Nincs itt semmiféle akció, ezek ennyibe kerülnek... Elég inkorrekt a történet.
Ez is érdekes lehet számodra:
"A visszaszolgáltatás költségeit sem a fogyasztónak kell viselnie, ha erre azért került sor, mert a kereskedő – mint utólag kiderült – csak helyettesítő áruval tudja teljesíteni a megrendelést. A fogyasztónak a helyettesítő áruval való teljesítéshez természetesen külön, kifejezetten hozzá kell járulnia, ez az elállási jog nem érintheti. "
Ne vásárolj a Gruppitól! Átverés az egész. Nézz körül Google-n, egy csomó cikket találsz, amiben anyáznak a károsultak...
Amúgy én még mindig kapok tőlük ajánlatot (lassan 2-3 hónapja) és eddig mindig a spam között végezte (már azért is, mert az olyan hírlevelek, amikre nem iratkozom fel, de automatikusan kapom, mindig gyanús).
Szóval mondom neked is, de ajánlom, szólj másoknak is, hogy SEMMIKÉPPEN SE rendeljenek tőlük, mert valamilyen módon megkárosítják őket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!