Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot éri meg...

Milyen laptopot éri meg vásárolnom?

Figyelt kérdés
Olyan laptopot keresek, ami megfelel majd nekem a főiskolai vagy egyetemi tanulmányaimhoz. Jó akkumulátoridő, gyors gép, könnyen kezelhető. Alap programokra kellenek, kevés multimédiás cucc lenne rajta. Viszont sok dolgot feldobálnék rá, így olyan közepes memória nem lenne rossz hozzá. Nem nagyon értek a gépekhez, de remélem jól körbeírtam. Sokáig tartó laptop kellene, nem olyan ami 4-5 év után már használhatatlan, melyik márka az ideális? Legyen strapabíró is, nem ütésálló, csak bírja a gyűrődést. Árban 200 ezer alatt gondoltam. Tippek, vélemények, márkák?

2013. szept. 28. 11:06
 1/1 Pootis válasza:
márka: DELL
2013. szept. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!