Milyen laptopot lenne érdemes vásárolnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék vásárolni egy laptopot, de mivel nem vagyok annyira képben a laptoppiacon kéne egy kis segítség. Játékra és programozásra / tanulásra kéne elsősorban, olyan 140-180 ezer forint körüli összegben. Ha nem is tudtok konkrét laptopokat ajánlani, én tanácsokat is szívesen fogadok , hogy mire figyeljek és mi alapján válasszak ( márka , garancia ilyesmi) Nem vagyok egyébként analfabéta ehhez , csak szeretném meghallgatni olyanok véleményét akik jobban értenek hozzá.2012. ápr. 8. 16:56
2/4 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik csak az ára van 300 ezer körül :/
2012. ápr. 9. 14:42
3/4 anonim válasza:
Én ezt venném ha nem kell bele op rendszer.
4/4 anonim válasza:
IBM Thinkpad t61 használtan 40-60 ért vagy Lenovo Tinkpad. Nekem nincsen Thinkem de már nagyon bánom hogy nem azt vettem... Játékra minimum 4 gb ram amit ajánlok, nekem így még rosszabb videó kártya mellet is fut 2011 ig bezárólag minden. Azt hiszem lenovora 2 év garanciát adnak, törés teszt és társait egy lapos sem überel. Apple boltban is az eladó elhajtott, hogy ha olyat vennék vagy apple-t akkor felesleges nekem az apple laptop. Egyébként Cisco és elektroteknikus tanfolyamra járok, mellette maszekban linuxozom, így van fogalmam a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!