Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a laptop jó választás?

Ez a laptop jó választás?

Figyelt kérdés

nem nagyon értek a laptopokhoz...

böngésztem az interneten és ezt találtam: HP Pavilone g6.

filmézésre,netezésre,játszásra használnám

a játszásról annyit,hogy max minecraftot és az annál régebbi játékokat játszanám rajta.

jó választás lenne,ha megvenném?

2013. aug. 31. 13:27
 1/2 alfissimo válasza:

Hát ezzel csak egy baj van kis barátom, hogy nem írtál egy konkrét típust amelyiket te szeretnéd. Mert g6-ból van vagy 10 féle és mindegyik mást és mást tud illetve az ár is ugyanigy változik. Nem tudom mennyi pénzed lenne rá. 150e környékén mondjuk jobban ajánlanám a Asus kv55j 4gb rammal i3as procival Geforce gt 635m kártyával. ennek a kártyának viszonylag jók a játéktesztjei is. ha olcsóbb kell mondjuk ilyen 120e környéke akkor sem biztos hogy a legjobb választás a g6 legolcsóbb modellje. Edigitalon a legolcsóbb g6 124.900Ft. ennyiért már jobb választás sztem ez: [link]

Ha még ennél is olcsóbban gondolkodsz akkor meg szinte mindegy mit veszel mert ott már nagyon trágya minőség van sajnos.. :/ Remélem segítettem!

Üdv. Z

2013. aug. 31. 14:36
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi sokat segitettél! :)
2013. szept. 1. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!