Ez a laptop jó választás?
nem nagyon értek a laptopokhoz...
böngésztem az interneten és ezt találtam: HP Pavilone g6.
filmézésre,netezésre,játszásra használnám
a játszásról annyit,hogy max minecraftot és az annál régebbi játékokat játszanám rajta.
jó választás lenne,ha megvenném?
Hát ezzel csak egy baj van kis barátom, hogy nem írtál egy konkrét típust amelyiket te szeretnéd. Mert g6-ból van vagy 10 féle és mindegyik mást és mást tud illetve az ár is ugyanigy változik. Nem tudom mennyi pénzed lenne rá. 150e környékén mondjuk jobban ajánlanám a Asus kv55j 4gb rammal i3as procival Geforce gt 635m kártyával. ennek a kártyának viszonylag jók a játéktesztjei is. ha olcsóbb kell mondjuk ilyen 120e környéke akkor sem biztos hogy a legjobb választás a g6 legolcsóbb modellje. Edigitalon a legolcsóbb g6 124.900Ft. ennyiért már jobb választás sztem ez: [link]
Ha még ennél is olcsóbban gondolkodsz akkor meg szinte mindegy mit veszel mert ott már nagyon trágya minőség van sajnos.. :/ Remélem segítettem!
Üdv. Z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!