Laptop választás?
Figyelt kérdés
Laptop vásárlás előtt állok,de nem igazán értek hozzá.
Internetezésre,iskolai dolgok elkészítésére használnám leginkább,de azért szeretnék rajta néha filmet is nézni.A játékok nem fontosak.
Milyet laptopot ajánlanátok nagyjából 150-160e ft-ig?
köszönöm!16L
2012. aug. 4. 18:07
1/6 anonim válasza:
sztem először a márkát nézd, ami a laptopnál tényleg nagyon fontos, mert kell h az aksija ne menjen tönkre egy év alatt, meg ne essen szét stb. Ajánlom a Lenovot, Dellt, Asust, Toshibát... ennyi pénzből jó laptopot lehet venni mostanság, nézd még a memóriát (ram ddr3), a procit h hány GHzes és a háttértárat, meg az aksicellákat, nemtom kihagytam-e vmi fontosat..
2/6 anonim válasza:
Nekem ilyenem van és nagyon szeretem,igaz én nem netről rendeltem. [link]
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Esetleg tudnátok még mutatni konkrét laptopokat?:)
2012. aug. 4. 21:31
4/6 anonim válasza:
Szerbusz!
Én profin értek a laptopokhoz.
Két laptopot tudok neked javasolni az egyik egy Samsung NP300E5Z-S07HU notebook
ez egy elég erős gép iskolai, meg internetezésre.
De természetesen bírja a játékokat is, ha néha kedved szotyana ki kapcsolodni :)
Itt egy link: [link] 135.000 forintért messze jó.
5/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a linket.
Melyik lenne a másik laptop,amit javasolnál?
2012. aug. 25. 09:15
6/6 anonim válasza:
Ja igen azt elfelejtetem linkelni ne haragudj a másik az már picit komolyabb gép picit jobb vga-val és magasabbra számon dolgozik: [link] Igen ennek van ára.. 180.000 forint. De neked bőven elég 2 magos intel core 3.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!