Sajnáljátok, hogy megszünik a hagyományos égö? Tényleg annyival jobb az energiatakarékos égö többszörös áron?
Én is elég sok érdekes dolgot hallottam az energiatakarékos égőkről.. Bár az ára lenne a legkisebb gond!! Remélem mielőbb lemondanak erről a hülyeségről. Szerintem amúgyse ezen múlik környezetünk jövője, de mindegy..
Én a hagyományos mellett szavazok.
Ebben nem csak az a dühítő, hogy ránk kényszerítik a többszörös árú égőket, hanem az is, hogy az energiatakarékos izzóknak közel sincs olyan fényereje, mint a hagyományosnak!!!
Vannak a lakásomban olyan helyek, ahol félhomályba borul minden a 60-as izzótól, muszáj lenne 100-ast betenni (előszoba, W.C., fürdőszoba).
A lépcsőházban is csak a 100-as izzóval látunk, azt nem lehet energiatakarékosra cserélni, mert az éjszakai fel-le kapcsolgatásokat nem bírja (ráadásul a nyakunkat törjük majd, mert nem látunk majd a lépcsőfordulókban).
Én nem csak egyszerűen "sajnálom", hanem baromi mérges vagyok, amikor valamit központilag rám kényszerítenek, mert Valakinek Valahol ez lenne a "jó üzlet"... :-[
Amúgy is baromi sokat fizetünk az áramért, de az már abszurdum, hogy drága is, és még vakoskodhatunk is???...
Na, ilyenkor tele a hócipőm az egész UNIÓ-val, meg a sok barommal, akik ott (a mi pénzünkön!) összeülnek és kitalálják nekünk, hogyan kell élnünk NEKÜNK!
(Ők meg a 100milliós palotáikban dőzsölnek fényáradatban, még a medencéjük is ki van világítva alulról.)
A férjem múltkor vett egy rakás 100 Wattost a Lidl-ben! :D
Állítólag még van az üzletekben, vagyis folyamatosan kiteszik, de azonnal elkapkodják a vevők.
Nagy hipermarketekben próbáld!
A másik : a boltoknak is jobban megéri a többszörös árú energiatakarékosat árulni, mert a drágább cuccon több a nyereségük, mint az olcsón... :-[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!