Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nektek miért nincsen tabletete...

Nektek miért nincsen tabletetek vagy okostelefonotok?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból tettem fel a kérdést :)

Olvastam valahol, hogy a magyarok többsége szokatlannak tartja a tableteket. Jobban szeretik a laptopot meg a PC-ket. Én is így vagyok ezzel. Meg olyan furcsa lehet ezzel fotózni. Láttam egy turistát a belvárosban, aki ezzel fotózott. Ha fotózni támad kedvem, inkább a hagyományos eszközhöz, a fényképezőgéphez nyúlok.

Ami az okostelefonokat illeti. Nem mindenkinél láttam ilyet. Nemcsak a magas ára miatt nem veszik meg, hanem több okból is, pl. hozzászoktak a mobiltelefonokhoz.

És ti?

2013. aug. 24. 10:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mert nem kell nekem. Volt okostelefonom, de sokkal több gondom volt vele, mint egy sima mobillal, ezért csak akkor fogok venni, ha feltétlenül szükségem lesz rá. És a tablettel is így vagyok (az nem volt nekem soha)
2017. márc. 1. 22:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a kérdésre ellentétesen válaszolok: Pont azért van tabletem mert a vételkor kétszer annyiba kerülő laptopom nem hozza azt a gyorsaságot mint a tabletem. Szerintem is van haszontalan fajta, mégpedig az androidos. Miért? Mert androidnak ott a telefon. Na és a Windowsos miért jobb? Mert ha van hozzá stylus akkor eléggé kényelmes tud lenni a Photoshop, rajzolás, és játszani is sokkal jobb mint egy Androidoson mert általában erősebb a hatdware. Szerintem egy Windows 10 Tablet nagyon megéri ha jó fajtát veszel, és én még mindig úgy gondolom hogy ezerszer jobb választás volt az Asus Tablet mint a 20 ezerrel drágább iPad Mini.
2017. márc. 2. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!