Nektek miért nincsen tabletetek vagy okostelefonotok?
Kíváncsiságból tettem fel a kérdést :)
Olvastam valahol, hogy a magyarok többsége szokatlannak tartja a tableteket. Jobban szeretik a laptopot meg a PC-ket. Én is így vagyok ezzel. Meg olyan furcsa lehet ezzel fotózni. Láttam egy turistát a belvárosban, aki ezzel fotózott. Ha fotózni támad kedvem, inkább a hagyományos eszközhöz, a fényképezőgéphez nyúlok.
Ami az okostelefonokat illeti. Nem mindenkinél láttam ilyet. Nemcsak a magas ára miatt nem veszik meg, hanem több okból is, pl. hozzászoktak a mobiltelefonokhoz.
És ti?
Nekem miért nincs?
Azért mert -mint te is írtad- mindenhez a funkció-orientált eszközt szeretek használni!
Fotózáshoz fényképezőt, telefonáláshoz (egyszerű)telefont, internetezéshez laptopot, stb.
Elvem az, hogy az "univerzális dolgok" lehet, hogy -elvileg- mindenre jók, de gyakorlatilag semmire sem!
nekem mindegyik van, de a tablet a legjobb...
ez egy 10 collos ASUS 5 magos, 8 megás kamerával...bizony ezzel voltam esküvőn, ballagáson, meccsen, és valamiért ennek a képeit kérték el...baromi jó a videója, és még jobb a fényképezője...ezek az amcsik végre valamihez értenek..
a szuper fényképezőmet már nem is tudom mikor használtam..az okosteló csak balesetnél, és valami rendkívüli alkalomnál jó, mert kéznél van..
éljen a tablet feltalálója!
#7-es, milyen az az 5 magos ASUS tablet?
(Csak mert még nem hallottam 5 magos tab-ról, csak 4 magos-ról)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!