Digitális Állampolgár alkalmazás?
Tb részletfizetést intéztem,de most nem értem hogy akkor hová fogom erről kapni határozatot?
Ügyfélkapu,Ük+ már nem tudom mi micsoda meg hogy. Ha kapok valami levelet akkor hová küldik?
Az ügyfélkapun keresztül már semmihez nem férsz hozzá, csak aktiválni tudod az ügyfélkapu pluszt.
Egyébként ugyanúgy a tárhelyre mennek a cuccok, amihez vagy digitális állampolgársággal férsz hozzá, vagy ügyfélkapu plusszal (amihez most már három módszerrel tudsz hozzáférni, nem csak mobilos alkalmazással, kérheted a kódot e-mailre, illetve böngészős felületre is.)
Ugyanúgy kapsz a társított email címedre egy értesítést, hogy meg kellene tekinteni a tárhelyed, mert érkezett valami.
Aki szakmai témában nem bírja megállni politikai kisebbségi komplexusos köpködés nélkül, az szánalmas. Nem intelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!