Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Digitális Állampolgár alkalmazás?

Digitális Állampolgár alkalmazás?

Figyelt kérdés

Tb részletfizetést intéztem,de most nem értem hogy akkor hová fogom erről kapni határozatot?

Ügyfélkapu,Ük+ már nem tudom mi micsoda meg hogy. Ha kapok valami levelet akkor hová küldik?

tegnap 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ügyfélkapun keresztül már semmihez nem férsz hozzá, csak aktiválni tudod az ügyfélkapu pluszt.

Egyébként ugyanúgy a tárhelyre mennek a cuccok, amihez vagy digitális állampolgársággal férsz hozzá, vagy ügyfélkapu plusszal (amihez most már három módszerrel tudsz hozzáférni, nem csak mobilos alkalmazással, kérheted a kódot e-mailre, illetve böngészős felületre is.)

tegnap 18:16
 2/4 anonim válasza:
Hajrá a digitális rabszolgaság felé Fidesznyik
tegnap 18:34
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
73%

Ugyanúgy kapsz a társított email címedre egy értesítést, hogy meg kellene tekinteni a tárhelyed, mert érkezett valami.

Aki szakmai témában nem bírja megállni politikai kisebbségi komplexusos köpködés nélkül, az szánalmas. Nem intelligens.

tegnap 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélkapu+ -hoz bőven elég a Google vagy a Microsoft Authenticator
tegnap 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!