Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Igaz, hogyha nincsen DÁP...

Igaz, hogyha nincsen DÁP alkalmazásod akkor nem vagy ember?

Figyelt kérdés

Ezt hallotam nem tudom hogy mennyire igaz, vagy csak viccből mondták.

Milyen hátrányokkal jár hogyha valaki nem regisztrál?

tegnap 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Fejleszd egy kicsit magad, hogy önállóan is képes legyél véleményt formálni, és nem ezt a birka üzemmódot folytatni.
tegnap 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Troll.
tegnap 23:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem ez új azért tettem fel a kérdést. Te meg úgy fejleszhetnéd magad hogy nem köpöd a véleményed mindenhez, és nem tennél alaptalan feltételezéseket.

Kiváncsi vagyok hogy mit értett ez alatt aki ezt mondta mert fogalmam sincs az egész szituról.

tegnap 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Az Ügyfélkapu+ mellé tolják ezt, de enélkül is működik.

Ergo ako a DÁPot reklámozza az vagy tájékozatlan, vagy propagandista.

Akinek meg nincs Ügyfélkapuja vagy 2 nap múlva Ügyfélkapu+ -a, annak teljesen érdeketlen.

tegnap 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy véletlen egybeesés-e a DÁP - DAP (felnőttfilmes rövidítés), vagy ennyire nyilvánvalóan csinálnak hülyét a pógárokból?
ma 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!