SÜRGŐS! Ha törlök egy olyan alkalmazást, amiben egy ember figyel engem a kamerán keresztül, akkor az többé nem tud?
Nincs ilyen alkalmazás..
Vagy te melyikről hiszed ezt?
Az már eleve nagy probléma, hogy képes volt egy alkalmazás enegedély nélkül használni a háttérben a kamerát! Azaz gyenge a rendszered védelme, és nem lehet tudni mi minden vírus lehet még rajta! Szóval én azt ajánlom rakd újra az egész rendszert, az a biztos. Ha van elérhető frissítés akkor azt is rakd fel mindenképpen!
Ha nem elérhető a legfrissebb rendszer verzió (Android 6.0/iOS 9.3/Windows 10) az elég gáz! Ez esetben esetleg megpróbálhatsz vantivírus alkalmazást használni, hogy megelőzd az ilyen eseteket.
Szia!
OFF
A kulcsszavakból kihagytad az Android-ot. :D
ON
Viccet félretéve szerintem tud még.Az lenne szerintem a "helyes" ha újratelepítenéd az egész rendszert.YT-n meg tudod nézni/utánaolvasol neten,ne vidd el ilyenért szervizbe.Hogy jöttél rá,hogy figyel téged?
Csak sejtem.
Köszi a válaszokat.
Ha azt írja a vírusírtó hogy ninden biztonságos akkor nincs baj?
Figyelj,szerintem ha sejted vagy valami akkor telepísd újra az op rendszeredet,akkor (szerintem)biztos,hogy letörlődik minden vírus.Jobb lesz a lelkiismeretednek(szerintem téged ez zavar,válaszaidból ítélve)stb...
Ha a vírusirtó azt írja,attól még nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!