Ceruza akkumulátor gyorstöltőhöz hagyományos tölthető elem (akksi) is jó vagy külön kell hozzá venni?
Lehet használni a legtöbb nagy kapacitásút gyorstöltővel, de erősen csökken az élettartama. Viszont figyelj oda a kisebb kapacitásúakra, mert akár fel is robbanhat, ha gyengébb. Persze függ a töltőtől is. Egy jóféle, vezérléses töltővel nincs gond.
Amit biztosan használhatsz gyorstöltővel (tapasztalat):
Lidl-ben kapható Tronic 2500mAh-s piros, fekete-piros, és kék ceruza akkuk, Sanyo Eneloop és a Varta Power Accu Ready to use akkuk.
Félreérthető volt amit írtam a második kommentben. Nem az akkura lesz ráírva, hogy gyorstölthető. Inkább ha egy-egy típusnak utánaolvasol. De a legjobb, ha keresel neten gyorstöltő szetteket (amihez jár akku is), és olyan akkut veszel, ami ahhoz is van.
A lidl-ben volt Tronic töltő, én azt használom már három éve.
Pontosan ilyen töltőt használok én is. A cikk miatt döntöttem úgy, hogy megveszem. Mondjuk én 3500-ért vettem :)
Én csak Tronic, Varta, és Sanyo akkukat használok, és nincs velük semm robléma ezzel a töltővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!