Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a hajvágógépem...

Mi lehet a baja a hajvágógépemnek?

Figyelt kérdés
Kaptam nemrégiben egy Moser Profiline 1400-as hajvágógépet, de iszonyatosan zúg és mikor bekapcsolom kattan egy hatalmasat,mint pl amikor kidurran egy villanykörte. Valaki tapasztalt már ilyet, vagy az teljesen normális?

2013. aug. 3. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Kuka...
2013. aug. 3. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia ez biztos? Vadonat új a gép, és nem volt olcsó esetleg megcsináltatni nem lehet? :S
2013. aug. 6. 08:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha vadonat új akkor vissza kell vinni az üzletbe ott megszerelik ingyen.

Ha úgy új hogy 2 éve pihen a szekrény tetején és lejárt a garancia érdemesebb kidobni. Szerelővel belekerül 5-6ezerbe a javítás, ha valaki felajánlja hogy 2-3 ezerért megjavítja az olyan is lesz és egy hónap múlva viheted vissza mert újra elromlik.

2013. aug. 13. 12:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat egy éve kaptam de most perpill fogalmam sincs meddig garis majd megpróbálom visszavinni :)
2013. aug. 14. 19:39
 5/5 anonim válasza:

Aki azt írta, hogy dobd ki, fogalma nincs miről beszél.

Remélem nem dobtad ki, mert azok ez egyik legjobb gépek. A Wahl cég gyártja Moser néven. Wahl néven is gyártanak professzionális gépeket fodrászszalonokba, amik persze otthonra is tökéletesek, örök életűek. Az iszonyat nagy kattanás ne zavarjon, mindegyik ilyen. Ettől semmi baja nem lesz. Viszont a működés közbeni zúgás nem természetes.

Nem tudom pontosan, hogy a Tiedé milyen, de a Wahl gépeken lehet állítani oldalt egy böszme nagy csillagcsavaron. Azt be kell állítani. Szerintem az nagyon el van tekerve, ez oka lehet a zúgásnak.

2013. szept. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!