Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet ettől valami baja a...

Lehet ettől valami baja a laptopomnak?

Figyelt kérdés
egy dell inspiron 7520 laptop, és nem szoktam kikapcsolni csak néha újraindítom. Néha csinál olyat hogy beszaggat használat közben, pedig 12gb ramom és ci7 procim van, lehet valami baja?
2013. júl. 10. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz baja ha nem kapcsolod ki,bár néha nem ártana.
2013. júl. 10. 13:38
 2/3 anonim válasza:

Én az asztali PC-vel vagyok így. Megy 24/7, rengeteget játszok rajta, internetezek, mindenféle progikat kipróbálok és futtatok, filmezek, stb, éjjel pedig ha más nem is, a torrent biztos fut rajta. Kb. hetente-kéthetente azért restartolom valami okból (frissítés, új progi kéri, stb.) és semmi baja idáig (már több éve).

Viszont Notebook-nál nemtudom, hogy mennyire jó dolog ez, mert az azért jobban felforrósodik (enyémből kiindulva) és ez nem tesz jót a hardvernek.

Az is lehet, hogy szoftveres a szaggatás oka, ezesetben ajánlom figyelmedbe a CCleaner nevű progit (a registry-t is takarítsd vele, ne csak a fájlokat), nézd meg, nincs-e néhány felesleges progi, amit ki lehet törölni, néha töredezettségmentesíteni kell a HDD-t (bár asszem a Win7-ben alapból be van állítva, hogy üresjáratban defragoljon), és a C:\ meghajtón mindig legyen pár giga szabad hely. Gondolom, win7-ed van minimum, ha esetleg Vista, akkor mindenképp válts 7-esre. (8-ashoz nem tudok hozzászólni, még nem próbáltam)

2013. júl. 10. 14:14
 3/3 A kérdező kommentje:
win 8-am van a C-n 60 GB hely van :) CCleaner-t hetente használok és mellette még egy Glary utilities nevű progit ami még egy csomó extrával van tele. Játszani elég ritkán, filmezni se túl sokszor használom. ha viszont kicsit huzamosabb ideig van kikapcsolva utána semmi baja
2013. júl. 11. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!