Lehet ettől valami baja a laptopomnak?
Én az asztali PC-vel vagyok így. Megy 24/7, rengeteget játszok rajta, internetezek, mindenféle progikat kipróbálok és futtatok, filmezek, stb, éjjel pedig ha más nem is, a torrent biztos fut rajta. Kb. hetente-kéthetente azért restartolom valami okból (frissítés, új progi kéri, stb.) és semmi baja idáig (már több éve).
Viszont Notebook-nál nemtudom, hogy mennyire jó dolog ez, mert az azért jobban felforrósodik (enyémből kiindulva) és ez nem tesz jót a hardvernek.
Az is lehet, hogy szoftveres a szaggatás oka, ezesetben ajánlom figyelmedbe a CCleaner nevű progit (a registry-t is takarítsd vele, ne csak a fájlokat), nézd meg, nincs-e néhány felesleges progi, amit ki lehet törölni, néha töredezettségmentesíteni kell a HDD-t (bár asszem a Win7-ben alapból be van állítva, hogy üresjáratban defragoljon), és a C:\ meghajtón mindig legyen pár giga szabad hely. Gondolom, win7-ed van minimum, ha esetleg Vista, akkor mindenképp válts 7-esre. (8-ashoz nem tudok hozzászólni, még nem próbáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!