Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-bayről való rendelés, egy...

E-bayről való rendelés, egy kettő kezdő kérdés. Ilyen normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most rendelnék először e-bayről. És lenne pár kérdésem mielőtt rendelek. A témát lehet rosszul választottam, de fogalmam sem volt milyen témába illene ez be...

Szóval, mennyire biztonságos a PayPallal való fizetés?

A PayPal oldalán oylat olvastam, h ha nem jön meg a tárgy amit rendeltünk visszakaphatjuk a pénzünket. Ez igaz?

Fizetésről ennyit. Most az ebayről. Először valami kisebb dologgal szeretném kezdeni.

Példának telefontokkal.

Kinéztem magamnak ezt.

[link]

elég olcsó, 220 ft. és nincs szállítási díj.

És nem ronda, vadi új.

Ez normális?

Vagy kamu?

Esetleg a minősége szar?

Valaki azt mondta, hogy a szállítási idő hosszú, ezért lehet ennyi csak az ára?

Jah és mi van ha nem jön meg a termék?

Lehet hülye kérdések, de nagyon óvatos vagyok ilyen szempontból. És szeretném tudni mások, tapasztaltabbak véleményét róla.

2013. júl. 23. 22:54
 1/6 Osynho ***** válasza:

1.Paypal biztonságos, gyors, kényelmes

2.Olcsó, mert Kínában minden olcsó. Nem kamu.

3. Szállítás ingyenes, mert 1 konténerben összegyűjtenek mindent és úgy jön el.

4. A szállítási idő valóban hosszú, min 2 hét, de van hogy 1 hónap is.

5. A termék 99,99%, hogy megjön. Nem kockáztat az eladó, hogy egy ilyen filléres dolog miatt lepontozzák.

Ilyen dolgokat érdemes ebayről rendelni, mert tényleg viccesen olcsók. Töltő, kábel, fólia, tok, stb simán jó onnan. Arra kell vigyázni, hogy mindent hamisítanak, tehát márkás dolgokkal érdemes vigyázni.

2013. júl. 23. 23:00
 2/6 anonim válasza:

Az első válaszoló mindent megválaszolt, csak kiegészíteni szeretném.

Ha esetleg nem jön meg, akkor azt lehet jelenteni az ebay-nek, kivizsgálják, és visszakapod a pénzt (nagy valószínűséggel) az eladó sem szeretne negatív visszajelzést gyűjteni.

+ előfordulhat, hogy megvámolják, és ki kell fizetni a vámot, mielőtt megkapod, de ez nem tudom, hogy mennyire gyakori

2013. júl. 23. 23:08
 3/6 anonim válasza:
ez=azt
2013. júl. 23. 23:08
 4/6 anonim válasza:
oh, így harmadjára átolvasva az EZ-zel is van értelme, bocsi a sok fölösleges "válasz"-ért :D
2013. júl. 23. 23:10
 5/6 Osynho ***** válasza:
Az ilyen olcsó cuccokat nem vámolják meg. :) Sőt, a drágábbakat is csak ritkán, mivel kínai kollégáink pár dolláros értéket, valamint "gift" feliratot tesznek a dobozra. Rendeltem már tabletet, simán megjött. Persze az már rizikósabb.
2013. júl. 23. 23:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm a válaszokat!! :D holnap meg is rendelem ha tényleg ilyen a kiszállítás :) Nagyon köszönöm még egyszer!
2013. júl. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!