Hogy irjam le mi a bajom. A lényeg hogy nem normális a netem, mi csináljak vele?
a problémám az volna, hogy a gépemen lévő netet nem tudom rendesen használni, pl ha letöltök a netről akkor megy rendesen minden(torrent, webes letöltés stb), viszont ha valami program próbál leszedni frissitést ,vagy a driver genius-al töltenék le, akkor nem mennek a letöltések,youtube letöltö se megy, hibát ir.Másik pcn megy... sőt virtuális windows alatt is megy minden.
Nem vagyok pancser a gépek terén, uj lan driver megvol, régi, és a gyári cdn lévő is, wifi kártyát próbálva szintén ez a helyzet..router gyárira visszaállitva hát ha az a baj,proxy nincs beállítva, és az ip is a kiosztott van, nem saját irott.herótom van a szutyok windowstól már mindig van valami különleges baja..mindig valami uj
ötletet várok!Köszi
szombati dátum az utolsó a listán, de biztos vagyok benne hogy legalább 1 hete nem jó ez a letöltéses dolog..
na mindegy, majd ha felidegel akkor nyomok egy uj wint.. és kalakp.Windóz...
se tüzfal se semmim nincs, csak a routerekben, de akkor másik felhasználóval nem menne a letöltés...
Routerek upnpre vannak állitva szoval ha kell neki valami akkor kinyitja.Ma már müködött a youtube letöltöm, nem tom mi lett vele, de a driver genius továbbra sem kapcsolodik a szerveréhez.. gondoltam régebbi verzio majd jo lesz,meg hogy a törés rossz hozzá,de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!