Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A por tud komoly kárt okozni...

A por tud komoly kárt okozni a Playstation 3-mal?

Figyelt kérdés

2013. jún. 30. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Tud. Túlmelegedhet.
2013. jún. 30. 23:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmi komolyabb?
2013. jún. 30. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem elég hogy megsül a proci benne?
2013. jún. 30. 23:42
 4/7 A kérdező kommentje:
hogy tudna belemenni?
2013. jún. 30. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
tudtommal van a ps3nak "porszívó vagy fújó" funkciója amit ha lenyomsz 1 porszívóval vetekszik [fat gép] de ugy tudom slimnél is van
2013. júl. 1. 01:11
 6/7 TaKy99 ***** válasza:

A por a hűtő-szellőző nyílásokon juthat be, ugye még egy ventilátor is van benne, hogy minél több levegőt mozgasson. :)

Slimnél nem olyan erős, mint a FAT-nál, de igazából mindegy is.

Hiszen nem a por maga, hanem annak mennyisége a probléma forrása. Ezért nem szabad számítógépet, játékkonzolt, vagy bármilyen aktív hűtéssel rendelkező elektronikai eszközt a földön, vagy annak közelében üzemeltetni. Minél közelebb van a padlóhoz, annál nagyobb a porkoncentráció.

2013. júl. 1. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:
1-2 havonta porszívóval a szellőzőnyílást porszívózd ki és nem lesz gond. 1-2 havonta talán gyakori is, én kb amikor 1 éves volt a PS3-am akkor csináltam ilyet először, és azóta sem valami gyakran, 3-4 havonta, és semmi baja.
2013. júl. 1. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!