Valaki rendelt már Media Markt webshopról? Kb. mennyi időn belül szállítanak?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy telefont, ami mellett az állt "azonnal szállítható". Postára történő szállítást kértem. Ennek lassan már öt napja, de még semmi. Hiába írok, nem válaszolnak.:( Valakinek van tapasztalata ez ügyben, hogy átlag mennyit kell várni? Köszi a válaszokat!2013. jún. 27. 17:26
1/2 anonim válasza:
Szia!
Mikor kaptad meg?
Én ma rendeltem fényképezőgépet, utalni fogok..írtam is nekik h utalásnál a kedvezményezett nevéhez mit írjak, mert nem tudom..
Én itthoni címre kértem, és nekem is raktáron van, szóval azonnal küldik ha beérkezik az összeg állítólag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!