Tudtok ajánlani külföldi oldalt ahonnan szállítanak ki Magyarországra nikotin tartalmú eliquidet elektromos cigarettához?
Romániai oldalakat keress, ott általában van magyar menü is.
Én is keresgetem, de nekem a fizetés tűnik zavarosnak, sose rendeltem még csak forintban.
A lengyeleknél lenne a legolcsóbb, de ott meg csak zloty-ban lehet fizetni.
Én ezt a szlovák oldalt találtam [link]
Át lehet állítani angolra a menüt, lehet fizetni kártyával, paypallel, vagy átutalással és 6 euro a szállítás egész euban. Már csak az a kérdés mennyire megbízható.
Ez a magyar ecigionline.com kiköpött mása, az oldal felépítése, a termékek mind, mind ugyanazok.
Én mindenesetre betárazok annyit, amennyi egy-két hónapra elég, addig letisztul a helyzet, kiderül, hogy melyek a járható utak, melyik külföldi webáruház megbízható.
Én is erre fogok berendezkedni az a meglátásom. Fizetés után jön a nagy bevásárlás :(
Egy hónapja álltam le analóggal, vissza nem rétek az hétszentség.
Kiemelve ecigionline.com-ról.
"Üdv!
Július elsejétől változik a törvényi szabályozás. A hazai hatóságok megítélése szerint a nikotintartalmú liquidekre a gyógyszerrendészeti szabályok vonatkoznak, melyek megsértése a július 1-én hatályba lépő Btk-módosítás szerint több éves börtönbüntetéssel sújtható.
Több internetes forgalmazó beszünteti a nikotintartalmú liquidek, alapanyagok forgalmazását.
Nálatok is várható ilyen, vagy nem változtattok, és továbbra is kapható lesz minden, mint eddig? "
Az oldal válasza:
Mi nem vagyunk hazai forgalmazók. Nem vagyunk jelen fizikailag Magyarországon.
Üdv.
Minden esetre spájzolok :)
Sziasztok!
Én is kérnék emailben pár cimet a rendeléshez.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!