Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Samsung S5230? Tapasztalatok?

Samsung S5230? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 21:02
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

maximálisan elégedett vagyok vele (:

de én nem használok ceruzát hozzá mert egyszer próbáltam ki vele és szanaszét karcolta a kijelzőt... szerencsére van rajta még fólia

az egy ami nem tetszik benne úgyanúgy mint a legtöbb samsungban, hogy a telefonálási kishangszóró és a nagyhangszóró egyben van...

nem tudom... a tietekben is van hívásfogadásnál késleltetés? úgyértem hogy mikor megnyomjátok a felvesz gombot akkor nem veszi fel azonnal?

2010. máj. 21. 11:56
 22/30 anonim válasza:
Én karácsonyra kaptam.Elég jó:D még nincs vele semmi bajom.
2010. máj. 28. 22:36
 23/30 anonim válasza:

Ár/Érték arány szempontjából 10/10...

Vettem bele 4gb memória kártyát..telipakoltam zenével + filmmel...így ha több órát utazok nem unatkozok egy percet se.

Anyaghasználat szempontjából: Csak dícsérni tudom!

Tapintásra nem egy gagyi telefon érzetét kelti..Nincsen holtjáték a hátlapnál.

Viszont nagyon hamar karcolódik... ezért érdemes venni hozzá fóliát és vlmi keménytokot. (Ajánlom vaterát)

Sok hasznos dolgot találsz még itt is: [link]

2010. máj. 30. 15:32
 24/30 anonim ***** válasza:

nagyon jó kis teló.

hátrányuk viszont:

-nincs Wi-Fi

-könnyen karcolódó hátlap

2010. júl. 30. 18:11
 25/30 anonim válasza:
nekem is ilyen van. csatlakozójára vigyázz mert mindent (fülhallgató, töltő, USB) egy helyre kell bedugni. nem volt még vele semmi bajom. ráadásul szép is ;)
2010. aug. 22. 19:54
 26/30 Ikszdé xD válasza:
Én augusztus utolsó napján kaptam, de semmi bajom nincs vele, szép, okos és nőies. Pont ami nekem kell :D
2010. szept. 2. 11:26
 27/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó alap dolgokra tökéletes csak könnyen karcolódik a képernyője(nekem)
2010. szept. 4. 17:14
 28/30 anonim ***** válasza:
nekem nincs ilyen telóm de barátnőmnek van ő még nem mondott véleményt mert valamelyik nap kapta...mind1 a lényeg az h amikor megnéztem szerintem nagyon lassan reagál...lassú az egész és nekem kinézetre se nagyon teccik csak a fehér és a lafleur. a képek olyan rosszul néznek ki rajta a zoomot nem hozza be rendesen stb. én nem akarok ilyen telefont mert 1 hét mulva kicserélném...
2010. szept. 30. 18:06
 29/30 anonim válasza:
Nekem is tetszik a telefon meg minden amit tud,de a hátoldalát nagyon szar anyagból gyártották most keresem hogy hol vehetnék hozzá egy újat mert nagyon vigyáztam rá de a hátoldala már attól karcos lesz ha ránézel.De am jó telefon sok mindent tud.
2010. okt. 17. 14:05
 30/30 anonim válasza:
meg kérdezhetem h a csomagban mekkora memo kártya van hozzá vagy egyártalán van e hozzá??!!
2011. febr. 25. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!