nekem is ilyen van. csatlakozójára vigyázz mert mindent (fülhallgató, töltő, USB) egy helyre kell bedugni. nem volt még vele semmi bajom. ráadásul szép is ;)
2010. aug. 22. 19:54
26/30 Ikszdé xD válasza:
Én augusztus utolsó napján kaptam, de semmi bajom nincs vele, szép, okos és nőies. Pont ami nekem kell :D
2010. szept. 2. 11:26
27/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó alap dolgokra tökéletes csak könnyen karcolódik a képernyője(nekem)
2010. szept. 4. 17:14
28/30 anonim válasza:
nekem nincs ilyen telóm de barátnőmnek van ő még nem mondott véleményt mert valamelyik nap kapta...mind1 a lényeg az h amikor megnéztem szerintem nagyon lassan reagál...lassú az egész és nekem kinézetre se nagyon teccik csak a fehér és a lafleur. a képek olyan rosszul néznek ki rajta a zoomot nem hozza be rendesen stb. én nem akarok ilyen telefont mert 1 hét mulva kicserélném...
2010. szept. 30. 18:06
29/30 anonim válasza:
Nekem is tetszik a telefon meg minden amit tud,de a hátoldalát nagyon szar anyagból gyártották most keresem hogy hol vehetnék hozzá egy újat mert nagyon vigyáztam rá de a hátoldala már attól karcos lesz ha ránézel.De am jó telefon sok mindent tud.
2010. okt. 17. 14:05
30/30 anonim válasza:
meg kérdezhetem h a csomagban mekkora memo kártya van hozzá vagy egyártalán van e hozzá??!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!