Samsung S5230? Tapasztalatok?
Nyár végén vettem ilyen telefont és nekem nagyon tetszik! Persze nem hasonlítható össze egy felső kategóriás telefonnal (pl. iPhone), de elég sokat tud, ami nekem bőven elég, sőt! Olcsó érintést az embereknek alapon készült és nagyon jól kezelhető készülék. Ceruzát nem adtak hozzá, de azt külön lehet venni. A képernyőjére vigyázz. A hátulja elég könnyen karcolódik, de ha vigyázol rá, akkor nem lesz semmi baja :) Ha a zsebedbe rakod, vigyázz, hogy ne ütődjön neki semmi, mert a nagy érintőképernyő miatt sokkal érzékenyebb más telóknál.
Ha valami kérdésed van írj emailt =)
Elég sok mobillal van dolgom nap-mint nap , köztük ezzel is találkoztam .
Én nem igazán vagyok vele megelégedve , mert elég lassan reagál a nyomkodásra , és az anyaghasználat szempontjából sincs rajta mit dícsérni.
Az iPhonnal nem lehet összehasonlítani!!
Egyébként , hogy mennyire tetszik az főleg attól függ milyen telód volt előtte .
Az árkategóriába jónak mondható , de az ilyen 60-70 ezer fölötti kategóriával egyáltalán nem veszi fel a versenyt.
Ha olcsó érintőkijelzős telefont szeretnél, akkor vegyél! Viszont megvannak a hátrányai az olcsóságnak (néha lassú, nehézkes működés!). Ha ezzel meg ki tudsz békülni, akkor szeretni fogod a készüléket.
Viszont megmondom őszintén, hogy a normál gombos telefonok sokkal jobban, könnyebben kezelhetőek!
első hozzászólóóóó! Kérdezhetek?
Amikor írsz sms-t akkor el lehet fordítani így?
azt hiszem jó telóról találtam meg a képet :$
és lenne még 1 kérdésem, hogy word vagy hasonló dokumentumot meg nyit amiben lehet sokat írni? előre is köszönöm.
23:34-es vagyok. Köszönöm a segítséget. :)
megy a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!