Samsung S5230? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 21:02
11/30 anonim válasza:
nekem ilyenem pár napja.
nagyon tetszik. Vettem hozzá ceruzát is. :)
Ajánlom.
Csak az érdekelne, hogy kikapcsolva is ébreszt-e? Mert fel kell tennem éjszakára tölteni,azonban reggel kelnem kell időben. előre is köszi a választ.(sűrgős!)
12/30 anonim válasza:
utolsó válaszoló!
ha beléptél az ébresztőórába ott van, hogy automatikus bekapcsolás, és ott kiválasztod, hogy be.(:
13/30 anonim válasza:
áén utáltam ugy ahogy van. mondjuk lehet csak azért mert megszoktam a régit, megint azt használom. ezt meg eladtam. egy nagy rakás szar.
14/30 anonim válasza:
Hol lehet venni hozzá ceruzát és kb. mennyiért?Köszike!
15/30 anonim válasza:
16/30 anonim válasza:
Ma kaptam, tetszik :) nem kell nekem többet tudó okostelefon xD
17/30 anonim válasza:
Utolsó vagyok: eddig még azt vettem észre hogy a hátlapja a feketénél iszonyat gyorsan bemaszatolódik és az eleje is egy idő után de léteznek ilyen takarító izébizék
19/30 anonim válasza:
Nekemis ilyen van rózsaszínbe. Semmi bajom nincs vele. Csak tényleg elég lassan kapcsol be meg van hogy nem reagál az érintésre, de azt a kalibrálással meglehet oldani.
20/30 anonim válasza:
egy hete kaptam meg bordóban (la fleur) és nemcsak hogy gyönyörű de szerintem épp eleget is tud! nemvagyok én mobilmumus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!