Ma megrázott az áram! Nincs bajom?
Figyelt kérdés
Tegnap töltöttem be a 12-őt... Ma pedig megrázott ilyenféle "túra" közben egy villanypásztor... A lovak kijutása ellen bolt kitéve... És nem csípést éreztem hanem inkább lökést...Utána úgy éreztem hogy olyan rossz a fejem... Most szerintem az álmosságtól vagyok ilyen bágyatt mert egész héten alig aludtam... Ugye nem kell orvoshoz menni? Ugye nem lesz bajom? Tesóm azt mondta 1000% :/2013. jún. 8. 21:20
11/12 anonim válasza:
Azért rúgott akkorát, mert a villanypásztor legalább 5000V-s feszültséggel operál. Bajod viszont nem lesz belőle, mert minimális az áramerőssége. Pontosan erre van tervezve, hogy megcsípje az állatot. De itt nem szúnyogcsípésre kell gondolni, azért rendesen oda tud rúgni az. Az égvilágon semmi bajod nem lett tőle.
Orvoshoz akkor menj, ha a hálózati 230V ráz meg. Ilyenkor mindenképp ajánlatos orvoshoz fordulni, olyankor bent is tartanak megfigyelésen.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom kiírva nem volt semmi... Csak megütött erősen az áram... most ilyen véraláfutás van a helyén vagy mi... mit amikor beütöm csak most nem helyen van hanem kis pöttyök 1 helyen a karomon :/
2013. jún. 9. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!