Van itt valaki aki magától tanult meg zenét keverni, illetve masterelni, ha igen akkor hogy tanulta, kitől, vagy miből?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 22:46
1/9 anonim válasza:
keverés alatt mit értesz? két cd vagy lemezjátszóval? Azt lehet mástól is tanulni, elfigyelni, de gyakorolni, gyakorolni kell.
Masterelni, zenét szerkeszteni szintén hasonló képp.
Sok idő, sok bosszúság,de megéri.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát keverés alatt azt értem hogy kikeverni a zenét, stúdió munkálatok, nem DJ skedni ahhoz nem kell nagy tudás.Engem a stúdiózás érdekelne, aztán ha belejönnék akkor az otthoni stúdiózás:)
2013. máj. 15. 14:14
3/9 anonim válasza:
a dj-t sem mondanám, hogy nem kell hozzá tudás, de más tészta.
Saját zenét szerkeszteni nem könnyű.Kell valaki aki elindít, megmutat ezt-azt.
Bár nagyon sok tutorial található a neten.
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom csak a legtöbb angol, vettem egyébként egy könyvet a cubase kézikönyve, csak hát ugye ez már akkor lenne jó ha valaki magyarázná közbe mit hogyan, mert így egyedül azért elég nehéz...Ha megkérdezném ilyen stúdióban h van e valakinek ideje hogy kicsit oktasson az már menőőbb lenne nem?
2013. máj. 15. 18:17
5/9 A kérdező kommentje:
Igazából ilyen alapzenéket szeretnék készíteni programokkal, már régóta használom a reasont, és ugye ahogy kezdek rájönni a dolgokra, látom hogy nema legjobb program már, de zeneszerkesztés terén úgy érzem egyre jobb vagyok, csak ugye van itthon mikrofonom stb, felis tudok venni , de hát ez egyelőre így kevés, kéne valami amiből megtanulom jó minőségűre megcsinálni a zeném, mikrofont hogy állítsam be, van egy külső hangkártyám is, egyelőre csak próbálkozom, de szeretnék most már átütőbb dolgokat csinálni, nem ilyen gagyi minőségűeket, a saját részemre egyelőre később meg majd másoknak ha már belejövök
2013. máj. 15. 18:20
6/9 A kérdező kommentje:
Ha esetleg értesz ilyen dolgokhoz , megköszönném, ha elmagyaráznál egy két dolgot, de már annak is örlnék ha valaki elmondaná hogy kezdjek ennek neki,köszi.
2013. máj. 15. 18:23
7/9 anonim válasza:
én csak próbálgattam, de nagyon kevés az időm vele foglalkozni.
A legtöbben Ableton live-ot használnak a minősége miatt.
Milyen külső hangkártyád van?
8/9 A kérdező kommentje:
Tascam US 144 MK II
2013. máj. 15. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!