Egy quadcore proci 2. 0 ghz-ja kb mennyi ghz-t jelent egy dualcore procinál?
Nem oltani akartam, csak egyszerűen értelmetlen a kérdés. Ha lett volna csak valami minimális értelme, akkor megmagyarázom, de így nem is értem, hogy mire akarsz kilyukadni.
Bár most lehet rájöttem, arra gondolsz, hogy egy 4 magos 2 GHz-es procinak egy 2 magos hány GHz-es processzor felelne meg?
Ha ez a kérdés, akkor a válasz, hogy semennyi. Nem a magokon meg az órajeleken múlik a processzor "erőssége", van olyan 2 magos processzor, ami hozza egy 4 magos processzor szintjét úgy, hogy még az órajel is azonos.
Oké rendben, akkor én kaptam egy kissé föl a vizet, sajnálom. Szóval ja, nagyon nem értek ehhez. Az a lényeg, hogy a procim: AMD Athlon(tm) II P360 Dual-Core Processor
Egy game ajánlott gépigénye: QuadCore 2.0 GHz
Menni fog-e? (a többi, pls a ram, az megvan)
Az csak az ajánlott gépigény, minimumnak lehet elég a 2 mag is.
Viszont a VGA-n múlik sok, és mivel laptopról van szó, ezért feltételezem nagyon gyenge benne a VGA, nem hiszem, hogy nagyon elindulna.
Köszönöm a válaszokat, és mégegyszer bocs... :)
Általában a procim szokott túlmelegedni/túlterhelődni, de igazad lehet. Ennek már utánajárok! :)
Lehet, hogy a proci a gyenge, de laptopokban a videókártya szokott általában gyengélkedni.
Vagy ha régebbi, akkor lehet hogy mindkettő gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!