AMD E2-1800mzh laptop processzoromat lehetne cserélni? Adatok:lenovo g585 Modellszám 20137 CPU típusa DualCore AMD E2-1800,1700 MHz (17 x 100) Processzormag mérete:74 mm2 Tokozás típusa:413 Ball uBGA Tokozás mérete:19 mm x 19 mm Magfeszültség:1.350 V
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 16:43
1/5 HEndre válasza:
Ha találsz bele processzort a fenti paraméterekkel,akkor elvileg nincs akadálya. Az már más kérdés,hogy el kell gondolkozni a következőkön: Elképzelhető,hogy az alaplap integrált részei (feszültség és áram szabályozók? kapacitások,stb) ehhez a teljesítményhez vannak kalibrálva. A várhatóan nem túl jelentős teljesítménynövekedés érdekében nem biztos ,hogy megéri kockáztatni. Ha nem teljesítménynövelés a cél,hanem egy rossz cpu cseréje,akkor viszont anyagilag nem biztos,hogy megéri.
2/5 anonim válasza:
nem cserélhető a processzor ebbe a laptopban
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. ápr. 13. 10:58
4/5 robidy válasza:
Üdv. valaki megtudná mondani hogy ebben a készülékben dual core-os?? köszönöm a választ.
5/5 robidy válasza:
Gyerekek . volt egy pár gép a kezembe de én még ilyen szar laptopot nem lattam. Új volt mikor vette sőtt még most is garis. Én az életben nem veszek több ilyet. Még a márkaját is elkerülöm. Ha valakit érdekel és tudna vele mit kezdeni. 80000 szivesen megszabadulnék töle. Még garis. Ha érdekelne valakit akkor keressen a facén vagy hivjon mert itt ritkán vagyok. 30.5400513
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!