Milyen laptopot/notebookot ajánlanátok 120. 000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
Internet, képek, zenék, videók, filmek, sulis anyagok miatt kellene (elég egy gyengébb is). Márka szerint melyik lenne a legmegfelelőbb?

2013. ápr. 8. 15:41
 1/2 HEndre válasza:
Nehéz márka alapján választani,ha ezek a szempontok. Ha a megbízhatóság,technikai méretezés,bővíthetőség,konstrukció időtállósága,ár-érték arány,stb lenne a feltétel,akkor esetleg lehetne márkanevekkel dobálózni. Így viszont nem nagyon érdemes.Mindenki a saját,szubjektív tapasztalatai,élményei alapján fog ítélni. Általánosságban elmondható,hogy ma nem tudsz olyan laptopot vásárolni ennyiért,ami nem felelne meg a céljaidnak. Tulajdonképpen mindegy,mit választasz. Ettől függetlenül érdemes a már jól bevált márkákat előtérbe helyezni. Asus,Acer,HP stb. Nekik van tapasztalatuk ebben a szegmensben,nem is kevés. A többi márka MSI,Alienware stb pedig nem ezt a szegmenset célozza meg a termékeivel. Amit én nem igazán erőltetnék (Szubjektív!!!), az az e-machines,Samsung. Persze ezk is működnek,és a feladatokat ezek is ellátnák,de ennyi pénzért már válogathatsz óvatosan a komolyabb márkák között is. Nekem eddigi volt már Asus,Fujitsu-Siemens,Acer laptopom,több is. Jelenleg is ACER van. Igaz,enm ebből az árkategóriából,de tökéletesen elégedett vagyok vele. És az előzőekkel is az voltam. Javaslatom: Acer. Költséghatékony megoldásai is vannak,a lehetőségekhez képest szerény kompromisszumokkal. Kiforrott technológia,megbízható alkatrészek. Sok szerencsét a leendő géphez!
2013. ápr. 8. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy jfajta Lenovo ezt bőven tudja.Minőségi, megbízható, jó supporttal.
2013. ápr. 9. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!