Sony vagy Samsung okostelefon? Indoklas? Max 80ezerig dualcore processzorosat szeretnék venni, valami ajanlat aki jelenleg is hasznal?
Figyelt kérdés
sony, samsung, android, okostelefon,2012. dec. 1. 23:53
1/6 anonim válasza:
Sony Xperia Sola
Indok:
A Samsung ennyi pénzért csak gyengébb készülékeket kínál mind minőségileg, mind tudásilag.
2/6 anonim válasza:
Én is a Sonyra szavazok. Nekem U van, 50ért dualprocit szerintem a Samsungnál messze nem kapsz, tehát ár-érték arányban messze veri őket. Plusz a Samsung telók saját kezelőfelülete szerintem ocsmány, a Sonyké szép, letisztult, ráadásul nem egy megbízható márka, eddig az összes Samsungomban csalódnom kellett.
A Solát ajánlom mellesleg én is, ha nem elég 5,5 giga hely. Telenornál 57ezer kártyásan például.
3/6 anonim válasza:
#1 vagyok
Esetleg ha elég 16GB tárhely, ott az Xperia P.
4/6 anonim válasza:
Ennyiért magasan a legjobb az xperia p. Az xperia u és sola az nem 80000, hanem 55000, de azok is jók, csak nem ebben a kategóriában. Ennyiért ahogy mondtam a p a legjobb.
5/6 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy a samsung-nál minden kategóriában van jobb választás.
6/6 anonim válasza:
Sony xperia P. Nagyon jó kis telefon. Kétmagos, a hasonló árban lévő többi készüléket veri.65000 ért láttam az eggyik internetes oldalon asszem,,kártyafüggetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!