Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony vagy Samsung okostelefon?...

Sony vagy Samsung okostelefon? Indoklas? Max 80ezerig dualcore processzorosat szeretnék venni, valami ajanlat aki jelenleg is hasznal?

Figyelt kérdés
sony, samsung, android, okostelefon,

2012. dec. 1. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sony Xperia Sola

Indok:

A Samsung ennyi pénzért csak gyengébb készülékeket kínál mind minőségileg, mind tudásilag.

2012. dec. 2. 00:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is a Sonyra szavazok. Nekem U van, 50ért dualprocit szerintem a Samsungnál messze nem kapsz, tehát ár-érték arányban messze veri őket. Plusz a Samsung telók saját kezelőfelülete szerintem ocsmány, a Sonyké szép, letisztult, ráadásul nem egy megbízható márka, eddig az összes Samsungomban csalódnom kellett.

A Solát ajánlom mellesleg én is, ha nem elég 5,5 giga hely. Telenornál 57ezer kártyásan például.

2012. dec. 2. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Esetleg ha elég 16GB tárhely, ott az Xperia P.

2012. dec. 2. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennyiért magasan a legjobb az xperia p. Az xperia u és sola az nem 80000, hanem 55000, de azok is jók, csak nem ebben a kategóriában. Ennyiért ahogy mondtam a p a legjobb.
2012. dec. 2. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy a samsung-nál minden kategóriában van jobb választás.
2012. dec. 2. 15:55
 6/6 anonim válasza:
Sony xperia P. Nagyon jó kis telefon. Kétmagos, a hasonló árban lévő többi készüléket veri.65000 ért láttam az eggyik internetes oldalon asszem,,kártyafüggetlenül.
2012. dec. 2. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!