Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol tudnék terveket leadni?

Hol tudnék terveket leadni?

Figyelt kérdés
Egy új fajta prezentációs készüléket dolgoztam ki, csak nincs programozó/ nem ismerek olyat aki megtudná csinálni. Szegeden tanulok fizikát és, amit kigondoltam az lehet, hogy forradalmasítaná a jelenlegi előadásokat. A jelenlegi iteraktív táblákkal nem vagyok kibékülve ezért egy olyat terveztem, amihez nem kell odaállni és hajolgatni. Olyan embereket nevezettek meg, akik megbízhatók!
2013. máj. 6. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Bocs de lehet hogy amit te tervnek gondolsz, az még sajtcédulás vázlatnak is kevés.

Egy lerajzolt ötlet még nem terv. Terv az, ami alapján egy készüléket le lehet gyártani az utolsó csavarig és csatlakozóig, panelig bezárólag.

2013. máj. 6. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Ott az egyetemen nem találsz egy megbízható személyt, de itt egy ismeretlen megbízható?!

A kérdésed alapján ez még nem terv, csak egy ötlet. Azt várod valaki ingyen megcsinálja megvalósítsa neked?

Ha véletlenül jó is lenne az ötlet, ha elmondod, már más is tudja, téged semmilyen szabadalom nem véd.

Keress ott az egyetemen egy partnert, diplomamunkának jó lesz.

2013. máj. 6. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!