Elektromos CIGI?
Melyiket ajánljátok?
Joye 510 (automata vagy kézi) / KR 808 D1
Írjatok tapasztalatokat is ha kérdhetem: pl: füstképzés, akku meddig bírja stb.
A KR 808 D1 integrált patronnal működik amiből 1 db 420ft. Jóval drágább a simánál amin nincs porlasztó. Szóval légyszi segítsetek melyiket válasszam mert volt nekem e-health-os de miután megvettem fél nap alatt elbaszódott. Neki estem harapófogóval hátha tudok csinálni vele valamit de elkezdett szikrázni, füstölni és kidobtam a kukába.
Az EGO vagy a VEA szetteket javaslom, folyamatosan fejlesztik és kompatibilis a legtöbb patronnal. "Füstképzés" függ a patrontól és a liquid-től is, az akksiból pedig egy 900 mAh-es már bőven kibír egy napot, de nyilván attól függ, hogy mennyit és milyen ellenállású patronnal használod, én pl. gyakorlatilag folyamatosan szívom 1,8 ohm-os patronokkal, éjjel feltöltök 2 900-as akksit és egész nap vígan pöfékelek velük.
Remek ketyere, egyik napról a másikra sikerült vele leszokni (napi 2 doboz cigiről), maximálisan pótolja az analóg cigit.
Bővebben a fórumon tudsz tájékozódni:
Természetesen az ellenkezője sincs bizonyítva. Új keletű dolog lévén nem lehet a hosszútávú következményeket meghatározni, viszont egyetlen kóros elváltozásról szóló esetről sem tudunk a vaperek között.
Az analóg cigiről viszont bizonyítva vannak a káros mellékhatások, így mindenképpen egészségesebb az elektromos cigi.
(Nikotint belélegezni ígysem-úgysem egészséges dolog, de ez nyilvánvalóan a kevésbé káros változata, tekintve, hogy a hagyományossal szemben itt semmilyen égéstermék nem kerül a szervezetbe, valamint passzív dohányzás sincs, és még sorolhatnám, de erre vannak a fórumok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!