Elektromos CIGI?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánljátok?

Joye 510 (automata vagy kézi) / KR 808 D1

Írjatok tapasztalatokat is ha kérdhetem: pl: füstképzés, akku meddig bírja stb.

A KR 808 D1 integrált patronnal működik amiből 1 db 420ft. Jóval drágább a simánál amin nincs porlasztó. Szóval légyszi segítsetek melyiket válasszam mert volt nekem e-health-os de miután megvettem fél nap alatt elbaszódott. Neki estem harapófogóval hátha tudok csinálni vele valamit de elkezdett szikrázni, füstölni és kidobtam a kukába.

2013. márc. 12. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Én is vettem,de kb 1 hétig használtam. Nem ér semmit. Ezzel leszokni nem lehet. Ne is vedd meg,mert teljesen felesleges.
2013. márc. 12. 16:38
 2/5 Angie5 ***** válasza:

Az EGO vagy a VEA szetteket javaslom, folyamatosan fejlesztik és kompatibilis a legtöbb patronnal. "Füstképzés" függ a patrontól és a liquid-től is, az akksiból pedig egy 900 mAh-es már bőven kibír egy napot, de nyilván attól függ, hogy mennyit és milyen ellenállású patronnal használod, én pl. gyakorlatilag folyamatosan szívom 1,8 ohm-os patronokkal, éjjel feltöltök 2 900-as akksit és egész nap vígan pöfékelek velük.

Remek ketyere, egyik napról a másikra sikerült vele leszokni (napi 2 doboz cigiről), maximálisan pótolja az analóg cigit.

Bővebben a fórumon tudsz tájékozódni:

[link]

2013. ápr. 8. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
De mivel nincs bizonyitva lehet károsabb mintha rendes cigit szivnál.
2013. ápr. 8. 15:21
 4/5 Angie5 ***** válasza:

Természetesen az ellenkezője sincs bizonyítva. Új keletű dolog lévén nem lehet a hosszútávú következményeket meghatározni, viszont egyetlen kóros elváltozásról szóló esetről sem tudunk a vaperek között.

Az analóg cigiről viszont bizonyítva vannak a káros mellékhatások, így mindenképpen egészségesebb az elektromos cigi.

(Nikotint belélegezni ígysem-úgysem egészséges dolog, de ez nyilvánvalóan a kevésbé káros változata, tekintve, hogy a hagyományossal szemben itt semmilyen égéstermék nem kerül a szervezetbe, valamint passzív dohányzás sincs, és még sorolhatnám, de erre vannak a fórumok...)

2013. ápr. 9. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a segítséget : )
2013. ápr. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!