Mitől kaparhat az elektromos cigi?
Figyelt kérdés
2-3 napig nem volt semmi baja,egyáltalán nem kapart.Aztán most valami történt vele.2012. dec. 7. 13:47
1/5 anonim válasza:
kapar? ... megunta a bezártságot és ki akar menni levegőzni ... ja, nem kutya?
jólvanna ... én is próbálkoztam vele, de abbahagytam mert a végigolvastam a netet, és valahogy nem érzem úgy, hogy az a vegyszer ami bent van egészségesebb a dohánynál ... szóval félek tőle (pedig áldoztam rá rendesen) ... namármost, te pedig a kérdéseddel pont ezt bizonyítod
2/5 A kérdező kommentje:
Örülök neki...de választ nem kaptam.Elméletileg meg nem szabadna,hogy kaparjon.
2012. dec. 7. 15:22
3/5 anonim válasza:
a válaszom az, hogy fogalmam sincs, de könnyen lehet, hogy radikálisan károsítja a légutakat (te sem tudhatod mi van benn)
4/5 anonim válasza:
Leírhatnád, milyen fajta, mert így nehéz válaszolni.
Az első tippem, hogy vatelines patronod van, amit hagytál kifogyni, és a fűtőszál megégette a vatelint.
De ha elárulod, hogy milyet használsz, akkor ki lehet találni.
5/5 anonim válasza:
Kaparhat, ha túl nagy feszültséggel porlasztod a nedűt, ha nagyon "lefogyott" az anyag, patrontól-kazántól függően. Ilyenkor a lötyi odakozmál, fura, égett íze lesz. Lehet ezen segíteni, pici utánajárással. Akik ettől féltenek, tudatlanok, nézzenek körül az ecigiforum.com -n és elmúlik az aggodalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!