Miért világít (a led) az elektromos cigi, ha patronnal (szűrővel) lefele fordítom?
másik kérdésem meg az lenne, hogy mennyi aromát (hány cseppet) kell bele rakni a patronba?
(használati utasításba csak annyi volt leírva, hogy össze kell csavarozni a patront az aksival és kész....)
1. azért világít hogy figyelmeztessen mert a használatiban is benne van hogy tilos szűrővel lefelé fordítva használni.
2.Semmilyen cseppet nem kell belerakni mert a patron nem utántölthető-de még az utántöltés kísérlete is tilos !
Ha valamilyen utántöltős szerkezetet kaptál akkor átvertek - reklamálj az eladónál.
Azt az egyet helyesen tudod hogy a patront összepattintod
az aksival és használatra kész.
van mikor vízszintesben van és akkor is világít :D
most utánajártam neten [link] itt azt írják, hogy lehet után tölteni (Hány db ciginek felel meg 1 e-cigaretta patron?)
Megnéztem a linket ezen én is sok újdonságot láttam.
De ettől függetlenül az én e-cigarettám használata szerint azt nem lehetséges utántölteni, csak a patroncserét írja lehetőségként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!