Van egy tab mely már kifutott, hardveresen gyenge, de kell nekem (ne firtassuk miért hosszú történet) viszont drágán akarják odaadni. Milyen érveket hozzak fel hogy lejebb alkudhassam az árat?
Figyelt kérdés
15k ért akarják odaadni.
256mb ram
600mhz proci
4gb belső
nincs 3d gyorsíttó
nem multis és gyártója már becsődölt.
visztont teszkóba 512mb ramos 1ghzes 8gb belsős 5pontos multis és 3d gyorsíttóval 20k
Ne azt mondjátok h fos az amit mondtam, hanem hogy milyen érveket hozzak fel hogy lealkudhassam.
Már kifutott ugyebár és éppenhogy van 1 raktáron...
2013. márc. 7. 13:54
11/19 anonim válasza:
ne vedd meg, mivel rezisztív kijelzős nehezen reagál az érintésre !ne vedd meg
12/19 anonim válasza:
15 ezerért meg ne vedd. Ha jól gondolom, neked kéne a TV-t "okosítani". Érvként felhozhatod azt is, hogy ennyiért 1000x jobb android médialejátszót kapsz. Nincs garancia, lassú, 1080p-t nem biztos hogy viszi akadás mentesen. Az a helyzet, hogy lehet annyiért amennyit ér, nem fogja odaadni. Nagyon maximum 5000-et ér, de én még annyit sem adnék érte. Ennyi pénzt ha egyébként rászánnál, akkor vegyél média lejátszót. (A teszkós tab-tól jobb), ha fontos hogy tablet legyen ennyiért, akkor meg a teszkósat. Legalább van rá garancia.
13/19 A kérdező kommentje:
Az érveket leírva válaszoltam nekik. Felhoztam nekik hogy 4ezerért többért dupla olyan erőset kapok és nem gyártják már így sérülés esetén alkatrész beszerzéssel baj lehet + nincs 3d gyorsíttója. Hnap majd írom mi lett
2013. márc. 7. 19:59
14/19 A kérdező kommentje:
Van tabom (myaudio 708w) de filmnézésre nem túl alkalmas, mégpedig azért mert csutkára lemerül rohadt hamar. 2400mAh akuja van és 1micro usb van mindenre és nincs hdmi. Azaz töltés és otg kábellel pendrive rákötés stb. Alcor meg 4000mAh aku és alacsony hardverszint így lassan merül.+hdmi. Ennyi :)
2013. márc. 7. 20:07
15/19 anonim válasza:
Ha van tabod, azért mindenképp gondolkodj el a médialejátszón. Nagyon megéri. Ha most olcsón meg is tudod venni, érdemes spórolni rá, azért nem vészes az ára :)
16/19 A kérdező kommentje:
Ezek betegek.....
Mondták hogy így is 50%kedvezménnyel adják és nem tudják olcsóbban.... X)
2013. márc. 8. 09:56
17/19 anonim válasza:
" Felhoztam nekik hogy 4ezerért többért dupla olyan erőset kapok"
Még ennél is nagyobb a különbség köztük.
18/19 A kérdező kommentje:
Aszem ezeket elfelejtem :)
2013. márc. 8. 10:40
19/19 A kérdező kommentje:
Most így komolyan belegondolva, ha 50%kedvezménnyel 15k akk amúgy 30ért kinek tudná eladi ha így is drága
2013. márc. 8. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!