Lehet-e kisebb a nulla vezető keresztmetszete, mint a fázis?
Nézd, olyan alapfogalmakkal nem vagy tisztában, hogy az áramerősség mitől függ.
Úgyhogy abba már bele se menjünk, hogy dinamikusabb lesz-e egy erősítő, ha vastagabb kábellel dugod a konnektorba...
De röviden és tömören, amíg a gyári kábel bármelyik erét nem cseréled a jelenleginél vékonyabbra, semmilyen változást nem fogsz tapasztalni, semmilyen téren sem.
Golan Trevize:
Hagyd csak. Először a készülék tápkebelt szokták cserélni különböző mesékkel körlülszőtt tápkábelre, utána a dugaljat, aztán a falban futó vezetéket, utána a kismegszakítót, utána ezeket egy nagy teljesítményű fogyasztóval be is járatják, hogy ne a hájend cucc menjen feleslegesen. Ilyenkor ha az ember hagyja kibontakozni a placebo-hatásra építkező elméletgyártókat, a trafóházon keresztül szép lassan eljutnának addig, hogy milyen olaj kell az erőművi generátor csapágyházába, hogy otthon a hájfáj jobban szóljon :D :D :D
Egy-egy ilyen ezsmefuttatás végén szoktam megkérdezni, hogy az ilyen csillió forintos kábelek a hálózati feszültség nullátmenete környékén, amikor a cucc kizárólag a tápegység pufferkondijából táplálkozik, ugyan milyen módon szólnak bele a hangminőségbe.
Ez egy újabb gumicsont, akin aztán jól elrugóznak egy darabig, szórakoztató figyelni...
9-es:
"Egy-egy ilyen ezsmefuttatás végén szoktam megkérdezni, hogy az ilyen csillió forintos kábelek a hálózati feszültség nullátmenete környékén, amikor a cucc kizárólag a tápegység pufferkondijából táplálkozik, ugyan milyen módon szólnak bele a hangminőségbe."
Ezt én már lusta voltam legépelni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!