Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik érné meg jobban?

Melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés
szülinapomra akarok venni olyan cuccot amivel lehet játszaalni,ez a kettö jön szóba: az egyik egy psp 8 gigàs 3004 es készülék,a másik egy ipos touch 3g 64 gigás kèszülèk.a psp 18 ezer,a touch meg 13.szerintetek?

2013. jan. 17. 15:00
 1/8 Multigod97 ***** válasza:
áhh, az iPod 3. már nagyon elavult. Nincs szoftveres támogatása, és csomó appot nem lehet rá letölteni majd.
2013. jan. 17. 15:06
 2/8 A kérdező kommentje:
psp szerintetek jobban megéri akkor? wifi azon is van ugyebár nekem netre kell,meg játèkra...ilyen szemszögböl is a psp jobb?
2013. jan. 17. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:

hát figyi pspre van 1 rakat játék DE már nem gyártanárak rá úgy játékot mint régen (csak japánok gyártanak még)

De sztem inkább pspt vedd meg

2013. jan. 18. 15:31
 4/8 anonim válasza:
a psp-n még youtube sincs inkább az ipod touch ha netre kell és zenére ha meg CSAK játékra akkor psp
2013. jan. 18. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

wtf van rajta youtube...csak le kell szedni és rátenni

De amugyis youtubet böngészőből is lehet nézni

2013. jan. 18. 21:00
 6/8 anonim válasza:

ha gyorsan akarsz GÉPELNI ipod ha 2005,2006 vagy előtti játékokkal akarsz JÁTSZANI psp, ha újabbakkal psvita.

Szerintem már mindkettő elavult.

2013. jan. 19. 02:39
 7/8 anonim válasza:
Én Ps3 at ajánlanám neked...53K ért már tudsz is venni és azzal egy ideig eltudsz szórakozni azt elhiheted :D
2013. jan. 19. 06:13
 8/8 anonim ***** válasza:

jah amit ő mondott max 20 ezerét veszi tényleg közel van 53 k hoz XD

Kül hol veszel annyiért? adj linket köszi :D

2013. jan. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!