Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tablet vs. Laptop Melyik a...

Tablet vs. Laptop Melyik a jobb? Melyik eri meg jobban megvenni? A tabletek mit tudnak? Ugyanazt lehet rajta csinalni, mint a Laptopon?

Figyelt kérdés

2012. nov. 30. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha sokoldalú gépet szeretnél, akkor notebook (laptop). Ha nagyon fontos a kis méret, akkor tábla.
2012. nov. 30. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
a tablet csak tartalomfogyasztásra jó, alkotni nem lehet vele. Szerintem nem jó ugyanarra, nagyon zavarna engem a kis tárolókapacitása a tabletnek és a kis méret is negatívum lenne nekem.Én laptopot vennék
2012. nov. 30. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:

A laptop a legtöbb feladatra könnyebben és kényelmesebben használható. Tablet előnye a mobilitás és a kis energiafogyasztás (10 óra üzemidő), notebook mellé jó ha van ez is.

Tablet sem csak szórakoztató tartalom fogyasztására jó.

Üzleti életben vezetőknek is hasznos tud lenni, pl. úton levő vezető a tableten hagyja jóvá a céges dokumentumot elektronikus aláírásával hitelesítve, vagy nézi a vállalti portálon online frissülő céges mutatókat, illetve új mutatókhoz igényeinek megfelelő lekérdezést állít össze grafikus felületen.

2012. nov. 30. 13:55
 4/5 anonim válasza:

Én most cseréltem le a laptopomat egy tabletre. Egyelőre jobban ki tudom használni így, mivel elég komoly lapim volt, hatalmas méretű és nagy tudású gép, de én sokat szaladgálok, nekem fontos volt, hogy könnyen hordozható cucc legyen és beférjen a retikülömbe. :) Az Ipad belefér, és még billentyűzetem is van hozzá, így tulajdonképpen kaptam egy kisebb laptopot.

Nyilván nem éri meg az Apple :D de nekem jobban tetszik az IOS rendszer, illetve IPhone mellé már ez volt a jobb választás.

Hát nem lehet rajta ugyanazt csinálni, főleg hogy előtte a lapin Windows volt... új rendszer minden, de hozzá lehet szokni. Nyilván külső meghajtót nem tudok hozzá csatlakoztatni, de a képküldéseket is meg lehet oldani, h rákerüljenek a tabletre.

2012. nov. 30. 15:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeteket! Vegulis csak a Laptop vasarlasnal maradok! :)
2012. dec. 2. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!