Fülhallgató kérdés. Tippek?
Immáron két éves Apple fülhallgatóm tegnap este megtört,elhalálozott. Kénytelen vagyok új után nézni, csak vacuumosok érdekelnek. Milyet javasoltok? Fontos számomra hogy jók legyenek a mélyek, mivel ezeket a tartományokat az Apple fülhallgatóval sosem élvezhettem. Mit szóltok ehhez? [link]
netán ő?
Válaszaitokat előre is köszönöm, megkérlek benneteket, hogy Ütések Dr.Dre Jóvoltából márkajelzéssel ellátott termékeket ne is mutassatok, mert olyat nem veszek.
Mennyiért?
Egyébként Skullcandy-t ne vegyél, 500 forintot nem ér egyik sem.
@20:42 nos? véleményedet kérném, nem tudok dönteni.
Az általad választott három füles közül a Sennheiser CX 175-t javasolnám. Annak a legjobb az érzékenysége (121 dB), a mélytartománya is jobbnak tűnik, ha hinni lehet a leírásnak.
Kár hogy 10 ezernél meghúztad a határt. Bár igazad van, mert nincs az a drága füles, aminél ne lenne még drágább és még jobb, fülbedugósak is felmennek 50-60 000 forint fölé is akár.
Nehezet kérdeztél.
Nem szoktam utcán zenét hallgatni.
Ezen kívül csak ha muszáj akkor használok fülbedugós fülest, de nem kedvelem őket. Ha zene, akkor otthon, csendben, és FEJhallgatóval.
De a fülbedugósak közül ezt választanám:
A negyvenezer forintos nagyobb testvére már nem jobb annyival, amenynivel drágább. Annyi pénzért már otthonra kell fejhallgatót venni.
A kérdésedre ugyan már nem válasz, de azért válaszolok arra is hogy mit vennék magamnak :)
Meghallgattam egy kiállításon, aztán fájó szívvel vettem egy olyat, ami belefért a keretbe (nem rossz ez sem, de az előző tényleg annyival jobb, amennyivel drágább):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!