Mondanátok pár jó minőségű fülhallgatót? (csak olyanra gondolok ami fülbedugós gumis) Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Volt 2 skullcandy JIB fülhallgatóm amit szerettem mert a minősége nagyon jó,de mind2 viszonylag rövid időn belül tönkrement pedig nem ejtettem le meg nem kínoztam a kábelt szóval ebből a sz@rból elegem van.. Olyat szeretnék venni ami hasonló minőségű,tehát legyen jó hangos,jól kiemelje a basszust stb.. :)2013. jan. 9. 12:16
2/5 anonim válasza:
Na most egyrészt a skullcandy-k kicsit sem jó minőségűek, túlárazott cukorbamártott fos.
Másrészt annak, hogy "jó hangos", meg "jól kiemeli a basszust" szintén semmi köze a minőséghez, sőt, pont inkább az ellentéte, szóval kérdés mit is keresel valójában...
3/5 A kérdező kommentje:
Már hogy ne lenne hozzá köze? Nekem fontos hogy hangos legyen igen. És fontos hogy ne torzítson ha már mindenképp belém akarsz kötni. Ennél egyértelműbben nem tudom elmagyarázni.
2013. jan. 10. 18:28
4/5 anonim válasza:
Az első vagyok, igaza van a másodiknak.
Van olyan füles, ami jó hangos, és kiemeli a basszust. Ettől kezdve a jó minőséget már csak a hosszú élettartamra, jól összerakottságra lehet értelmezni, a hangra nem.
Egy jó hangú füles alapvetően semleges, nem vesz el és nem tesz hozzá a hangképhez. Az is igaz, hogy bizonyos zenei irányzatok ilyen fülessel nem élvezhetőek...
5/5 A kérdező kommentje:
Istenem:D Jó oké akkor megfogalmazom máshogy a kérdést. Skull candy JIB-hez hasonló fülhallgatót valaki tudna mondani?
2013. jan. 15. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!