Milyen fülhallgatóm van?
Figyelt kérdés
Van egy fülhallgatóm amiről csak azt tudom hogy samsung és olyan furcsa alakja van ami pont a fülembe illik és nagyon jó hangzása van és ha lehet rámondani akkor marha jó basszusa is van.. ilyen furcsa kábele vagy nemtom minek hívják és olyan gumi szerü.. lehet rakok ki képet is de lehet azt majd később tudom megoldani.. Segítsetek lécci mert ha elromlik akkor nekem egy világ dől össze...2013. jan. 9. 19:09
1/8 anonim válasza:
Erre gondolsz?
Amire te azt mondod hogy furcsa alakú, nos azok a fülhallgatók egyre jobban kiszorítják a hagyományos/régebbi kialakítású fülhallgatókat. Bármelyik webáruházban is keresgélsz majd, fogsz ilyet találni bőven.
2/8 A kérdező kommentje:
2013. jan. 10. 21:09
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor megpròbálom máshogy.. De nem ilyen alakja van hanem más.. Nem az a kerek hanem olyan görbe ovàlis vagy mi...
2013. jan. 11. 13:21
6/8 A kérdező kommentje:
2013. jan. 13. 12:39
8/8 A kérdező kommentje:
na végreeee :DD az utolsó link az jó :))
2013. jan. 13. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!