Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy LED-es szakadásvizsgálót...

Egy LED-es szakadásvizsgálót szeretnék készíteni ami a váltóáramot és az egyen áramot is jelzi, csak nem tudom hogy mi kell hozzá (dióda, ellenállás, stb)? Már csináltam egy egyszerűt de abba csak egy LED és egy ellenállás volt.

Figyelt kérdés
szakadásvizsgáló

#szakadásvizsgáló
2013. jan. 12. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Döntsd el hogy szakadásviszgáló kell vagy próbalámpa.

A kettő nem ugyanaz.

2013. jan. 12. 17:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Olyan eszköz kellene ami jelzi az egyen és váltóáramot is. (ha próbalámpa a neve akkor azt szeretnék csinálni, de akkor engem félre tájékoztattak, mert azt mondták, hogy ennek az eszköznek szakadásvizsgáló a neve)
2013. jan. 12. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Értem.

Hány voltra kell?

2013. jan. 12. 18:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát olyan kellene amit egyenáram és váltóáramra is tudnék használni, ezért szeretnék csinálni egyet (ha lehet) mert először venni akartam csak nem találtam olyat ami használható mind a két áramnemre
2013. jan. 12. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
2013. jan. 12. 19:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezzel segítettél!!!! [link]
2013. jan. 16. 01:41
 7/7 anonim válasza:

A link alatt található műszer ledes, és készen is van.

Ha mindenképpen építeni szeretnél, lehet többe kerül...

2013. febr. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!