MrHard kérdése:
Nikon D5100 vagy Sony Alpha SLT-A37?
Figyelt kérdés
Segítség kellene, hogy a két típusból melyiket válasszam, mert mindegyik szimpatikus a számomra! Lehetőleg olyanok véleményét várom, akik értenek hozzá és tapasztalattal rendelkeznek! Köszi előre is a válaszokat! :D2013. jan. 11. 12:30
1/3 gergoap válasza:
Szia!
Nekem 5100-esem van. A képminőség és a szebb színek miatt választottam és persze jobban kapni hozzá mindenféle kiegészítőt. A Sonynak viszont jobb a videóképessége, ha azt preferálod, válaszd azt!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged:D
2013. jan. 16. 10:14
3/3 peti4000 válasza:
Mindenkepp a Nikon! Nekem is D5100-am van es nagyon elegedett vagyok vele!
Ezentul azert is Nikon mert szerintem fenykepezesben a Nikon es a Canon a legjobbak.
Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!