Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom ezt megcsinálni?

Hogyan tudom ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy a dvd-ről átszeretnék vhs-re másolni filmet,de a tv-n és a dvd lejátszót csak egy Scart csatlakozó van(a tv-n van egy elosztó,de így a ugrál a kép),a vhs lejátszó/felvevőn kettő?Mit kell összedugnom,hogy átlehessen másolni?Köszi!Kérlek írjatok,ha valami nem világos a kérdésemben?
2012. dec. 28. 01:21
 1/6 fúróferkó ***** válasza:
A dvd lejátszókon nem csak scart,hanem video (sárga BNC csatlakozó ) is szokott lenni.A DVD lejátszó video,hang kimenetét dugd össze a VHS magnód hasonló bemenetével.
2012. dec. 28. 08:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2012. dec. 28. 16:32
 3/6 A kérdező kommentje:
De a kép miért nem látszik?
2012. dec. 28. 20:50
 4/6 fúróferkó ***** válasza:

"De a kép miért nem látszik?"

Ezt leginkább neked kell tudni mit hova dugtál.

Első lépésben a DVD hang-kép kimenetét dugd össze egy Tv hang-kép bemenetével,ha van kép akkor a DVD-ből kijön aminek ki kell jönni.

Második lépésben a VHS magnód kép-hang bemenetre a TV kép-hang kimenetéről vegyél fel,majd nézd vissza a felvételt a Tv-n. Ha van mit nézni,akkor a VHS magnóba is bement a jel.Ha valami eddig nem volt jó akkor próbálkozz másik kábellal!Ritkán ,de az is lehet kuka.

Végül ugyanígy kösd össze a DVD-t a magnóval!

2012. dec. 29. 08:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Én máshogy csináltam!Én úgy csináltam,hogy a DVD kimeneti részeit összedugtam a videó bemeneti részeivel(egyébként a videón gyárilag nincsenek piros,fehér,sárga részek,ezt pótoltam egy Scart RCA csatlakozós egységgel).És akkor a dvd-t összedugtam a videó RCA scart csatlakozójához.Majd később küldök képet!:)
2012. dec. 29. 17:14
 6/6 fúróferkó ***** válasza:

Ezt válaszoltam elsőnek:

"A DVD lejátszó video,hang kimenetét dugd össze a VHS magnód hasonló bemeneteivel!"

Ezt írtad most:

"Én máshogy csináltam!Én úgy csináltam,hogy a DVD kimeneti részeit összedugtam a videó bemeneti részeivel"

Nekem úgy tűnik ,egyformán jár az agyunk.

2012. dec. 30. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!