A minecraft tönkre teszi a számitogépet?
Figyelt kérdés
Haverom mondta hogy tönkre teszi a minecarft a gépet.El akartam kezdeni játszani csak mondta haverom hogy ne játszak vele mert tönkre teszi a gépet.Ez igaz lécíves normális választ írjatok előre is köszi:)2012. dec. 22. 18:05
11/16 anonim válasza:
8as vagyok.
Nem tudom hogy az mc miatt fagy le,vagy mással van a probléma mert eddig csak ez a játék volt fent a gépén.meg a cs,mesterlovesz de azoktol nem fagyot le.
13/16 anonim válasza:
Utolsó 2:
8-as vagyok meg 9-es:
Akkor te miért vagy itt 66%-os, a 8-as meg 9-es pedig:
Hát ilyen hülységet még nem hallottam xD
A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/12 2012-12-23 21:27 Privát üzenet Hasznos számodra ez a válasz?
a haverom is ha sokat jatszik egy huzamba akj lefagy a gepe es ujra ke teleputeni a windowset
A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
14/16 anonim válasza:
Haverodat elküldeném számitogépes suliba....majd aztán beszéljen.
15/16 anonim válasza:
Megvásárolhatod kockázat nélkül, de csak akkor, ha ismered az internetes várárlás szinte teljesen megbízhatatlan rendszerét. >:(
16/16 anonim válasza:
Hogy a fszomba tud tönkremenni minecraft-tól a gép??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!