Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki tudna olyan Minecraft...

Ki tudna olyan Minecraft szervert ajánlani, ami kreatív módban van, és van építési jogom?

Figyelt kérdés

Olyan Minecraft szervert szeretnék letölteni, mai kreatív módban van, és van építési jogom.

Mert már voltam szervereken, de mindegyik túlélő volt, és sehol semmi építési jog.

A Magyar Minecraftot meg nem tudod letölteni még a hivatalos oldaláról sem, mert nem indul a letöltése a "kliens letöltése" gombra kattintva sem. erre is szeretnék kérni pár tanácsot. A Magyar Minecraft letöltésére.

2012. nov. 25. 10:23
 1/1 kalauz kristof válasza:

magyar minecraft letöltése:tpb weblap

a szerver:MiciCraft , az IP-t nem tudom fejből(nem az én szeróm)azu IP is fent van a neten, én is itt

játszom

2012. nov. 25. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!