A minecraft tönkre teszi a számitogépet?
Figyelt kérdés
Haverom mondta hogy tönkre teszi a minecarft a gépet.El akartam kezdeni játszani csak mondta haverom hogy ne játszak vele mert tönkre teszi a gépet.Ez igaz lécíves normális választ írjatok előre is köszi:)2012. dec. 22. 18:05
1/16 anonim válasza:
Ha napi 24 órában nyomod 1 hétig akkor minden bizonnyal...
De szvsz te fogsz előbb tönkre menni...
2/16 anonim válasza:
Ha kalóz verziót használsz, akkor bizony egy pici esély van rá, hogy valami vírusos cuccot szedsz össze.
Persze haverod valószínűleg nem erre gondolt, sőt igazából nem tudom mire gondolhatott.
Ha megvásárlod vagy megbízható helyről szerzed be, akkor nem teszi tönkre a gépet.
3/16 A kérdező kommentje:
Vazeratti ha a minecraft.net megbízhatónak számít?
2012. dec. 22. 18:22
4/16 anonim válasza:
Áruld el, hogy a haverod gépe mégis milyen?
7/16 -=GReddy=- válasza:
NEM Egyedül talán a laptopot de aztis csak akkor ha sokat játszol rajta
8/16 anonim válasza:
Hát ilyen hülységet még nem hallottam xD
9/16 anonim válasza:
a haverom is ha sokat jatszik egy huzamba akj lefagy a gepe es ujra ke teleputeni a windowset
10/16 anonim válasza:
#9: ne terjessz butaságot! Bármi mással játszana, akkor is összeomlana neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!