Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Autó aksi töltésekor le kell...

Autó aksi töltésekor le kell csavarni a kis dugókat?

Figyelt kérdés
Vagy nem szükséges?

2012. dec. 20. 21:04
1 2
 11/13 Karesz6969 ***** válasza:

Értem.

Szerintem azzal ne nagyon tölts több akkumulátort mert a leírásodból azt vettem ki, hogy mindössze 1 db dióda van benne a trafón kívül ami félhullámú töltést csinál és az áram sehogyan sem szabályozható rajta.

Főleg ha rákötés után hamar pezsegni kezd az elektrolit az teljesen rossz. Annak töltés során egyszer sem szabad pezsegni és ha nem tudod levenni a sapkákat - mert olyan fajta, hogy nem is kell - akkor az akkumulátor hamar tönkremegy.

2012. dec. 22. 11:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem szabályozható semmi sem rajta és csatlakoztatás után elkezd pezsegni az aksi.
2012. dec. 22. 15:02
 13/13 Karesz6969 ***** válasza:
Hazavágja az akkumulátort...én hagynám és beszereznék egy másikat gyorsan.
2012. dec. 23. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!