Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy digitális rajztáblával...

Egy digitális rajztáblával tényleg sokkal jobban lehet rajzolni pl. Photoshopban, mintha egeret használnék?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én egy Geniust vettem 1 éve, de nagyon nem jött be az a megoldás, így tovább is adtam egyből.

Egyébként a Wacom-ok tényleg jók, én is olyanra pályázok majd egyszer

2009. aug. 17. 07:46
 12/15 anonim válasza:
Igen is meg nem is, én azt mondom, hogy más, ha sok éven keresztül egérhez szoktál hozzá, és még csak most próbálkoznál ilyennel először, előbb egy kicsit vegyél, hogy megszokd, mikor és hogyan reagál a rajztábla, egyébként ha már tudod kezelni és kiismerted, akkor tényleg jobb, mint az egér, és akkor érdemes beruházni egy komolyabbra. Én rajzfilm rajzoláshoz tervezek ilyent használni.
2009. aug. 17. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:
a wacom vált be nekem is. nagyon klasz!
2009. aug. 17. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Azert, megjegyzem a trust rajztablakat nem kell egyertelmuen leirni. Jelentosen olcsobbak mint a wacomok, es nem profeszionalis szintre megfeleloek. Ott meg mar ugyis mindegy az ar.
2009. aug. 17. 10:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát:)
2009. aug. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!