Van egy digitális fényképezőgépem és SANYO akkumlátortöltőm Milyen akisit ajánloto 2700mAh-s SANYO vagy 1450mAh Duracell vagy Energizer?
Figyelt kérdés
Válaszotokban írjátok le, hogy miéer, és ha tudtok személyes tapasztalatokat is írjatok!
Nagyon szépen köszönöm!
2011. okt. 26. 16:42
1/7 anonim válasza:
Elméletben tovább tart a 2700mAh-s, de gyakorlatban nem tudom, hogy mennyire jók a Sanyo aksik.
3/7 A kérdező kommentje:
2450-et akartam irni
2011. okt. 26. 17:58
4/7 anonim válasza:
Mindegy, minél nagyobb mAh-s, annál tovább bírja.
5/7 gergoap válasza:
Én már vettem Sanyo-t. Nem igazán jók, többen is panaszkodtak rá, nagy az önkisülésük, álltukban hamar lemerülnek. A 2700mA pedig elég reklám szagú, általában nem tud egyik sem 2500-nál többet.
Amit ajánlok neked és használok: Varta 2500mAh :-)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Jó a VARTA?
2011. okt. 31. 22:51
7/7 gergoap válasza:
Jó -e? Pont azt mondom, hogy az egyik legjobb! Legalább is amiket én már eddíg teszteltem. Már régóta van a Varta a piacon, mindíg első osztályúak voltak az elemei, akkumulátorai.
Ezt használom: [link]
A legfontosabb persze, hogy mindíg le kell meríteni teljesen, mielőtt feltöltöd! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!