Egy digitális rajztáblával tényleg sokkal jobban lehet rajzolni pl. Photoshopban, mintha egeret használnék?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 22:20
1/15 A kérdező kommentje:
Vagy grafikus tábla a neve?
2009. aug. 16. 22:28
2/15 anonim válasza:
Ha még nem próbáltad, el se tudod képzelni mekkora a különbség!! Óriási élmény. Persze egy minőségi nagy felbontású táblával.
3/15 A kérdező kommentje:
Tudnál (vagy valaki tudna) mondani egy példát, hogy milyet lenne érdemes venni? Eddig a Wacom graphire 4x5-ösre gondoltam, de az a legkisebb, jobb nagyobbat venni?
2009. aug. 16. 22:50
4/15 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a választ:)
2009. aug. 16. 22:50
5/15 anonim válasza:
Természetesen, hiszen olyan, mintha rendes tollat fognál, bár a kezelését kicsit szokni kell. Amúgy sok néven fut, grafikus tábla, digitális tábla, tollegér, tablet...
6/15 anonim válasza:
A legkisebb még hobbicélra is kevés, minél nagyobb, természetesen anál jobb
8/15 anonim válasza:
Tenyleg hobbi celra, eleg az a5-os, de ha tenyleg csinalni is akarsz vele valamit, akkor a4-es alatt neki se kezd. Egyebbkent, "lehet egerrel rajzolni?"
9/15 anonim válasza:
Én egérrel is terveztem pólót plakátot és autóformatervet is csináltam... nekem jobban menne egy rajztáblávsl, de ha egérrel se megy akkor ne b@ssz ki rá pénzt :D mert nehéz megszokni és nem is elterjedt legtöbb értelmes progiban billentyűkombók fontosabbak..sztem foglalkozz vele komolyabban és gondold át...csőcs
10/15 anonim válasza:
Teljesen más mint egérrel és jobb is sokkal. Mindenképp Wacom-ot vegyél ne ilyen Trust meg nem tudom milyen Genius-t. Graphire4 legnagyobb méretű kezdésnek megfelelő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!