Misi018 kérdése:
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy Rendeltem T-home internetet és ott azt mondták hogy egy hét míg átmegy a rendszeren ezt most hogyan értették? Hány napot kell hogy várjak mire beszerelik?
Figyelt kérdés
Hány napot kell várnom mire beszerelik ?2012. okt. 22. 16:29
2/11 A kérdező kommentje:
Hát már remélem hogy minnél hamarabb bekötik :D
most október 18.-án lett megrendelve ma járt le az egy hét amit írtam.
2012. okt. 25. 13:17
3/11 A kérdező kommentje:
Most meg az a helyzet hogy nem tudják valami bizonyos okokból létesiteni :S pedig a szomszédoknak van. Bementem még aznap a T-mobile-ba és aztmondták hogy újra rendeljem meg November közepén.
2012. nov. 12. 21:46
4/11 anonim válasza:
1412. Jobban jársz, ha telefonon intézed.
5/11 A kérdező kommentje:
De csak az internet kéne.
Tv és telefon nélkül.
2012. nov. 13. 06:18
6/11 anonim válasza:
Ha jól tudom, telefon nélkül nincs internet.
7/11 A kérdező kommentje:
Na most ma úgy rendeltem meg hogy telefont is kértem (de a telefont nem tudom használni mert csak kiépítik a helyét készülék nélkül) az internethez. de most az internet az most olyan lesz hogy minden használatnál tárcsázni kell ? mert kaptam egy bejelentkezési azonistó lapot és abban az áll hogy bejelentkezési azonositó meg a jelszó. Valaki írjon már egy biztos leírást. Köszönöm :D
vagy csak simán hogy bekapcsolom a gépet és már netezhetek.
2012. nov. 13. 17:33
8/11 anonim válasza:
Ha ennyire nem világos a dolog, valakivel be kellene állítanod azt a netet. Amit kaptál jelszót, azzal kell egyszer beállítani és onnantól már lesz neted.
9/11 A kérdező kommentje:
jó de előszőr kössék be :D
2012. nov. 14. 06:38
10/11 anonim válasza:
Szerintem, amikor bekötik, a szerelő tuti be fogja neked állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!